Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ УЧЕНИЦИТЕ И ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НА НПГ ПО КТС – Правец

Седмицата от 16.03. до 20.03.2020 г. беше ново начало за преподавателите и учениците от НПГ по КТС – Правец. В период на криза, предизвикана  от опасността от разпространението на COVID -19 Вие, преподаватели и ученици, се справихте повече от успешно. Бяхте отговорни и много мотивирани при провеждане на дистанционното електронно обучение. Затова ръководството на НПГ по КТС изразява своята БЛАГОДАРСНОСТ към:

  • Учениците, които се включиха най-отговорно в електронното обучение и дори оказваха техническа помощ на своите преподаватели, защото Вие сте знаещи и можещи.
  • Преподавателите, които бяха ентусиазирани от новия начин на преподаване и търсеха нови и различни форми на преподаване, за да се постигнат най-добри резултати.
  • Родителите – БЛАГОДАРИМ на всички Вас за оказаното съдействие и проявено разбиране.

Специално се обръщаме към учениците от 12 клас, на които им предстоят Държавни зрелостни изпити и дипломиране. Тази криза е неочаквана за Вас. Но тя не трябва да Ви притеснява и прави по-слаби:

  • Защото ние знаем, че притежавате качества като знания, умения и компетентности и те ще Ви помогнат да се преборите с предизвикателствата на деня.
  • Защото знаем и сме убедени, че ще се справите с предстоящите и много важни за Вас задачи, които ще определят пътя на бъдещето Ви развитие.
  • Защото изминалита 5 години в НПГ по КТС Ви научиха да бъдете самостоятелни и сами да се справяте с трудностите и да достигате върхове.

Всички ние, ръководството на Националната професионална гимназия по компютърни технологии и системи и преподавателите, сме до Вас, подкрепяме Ви и ще Ви помагаме. Заедно  –  преподаватели, ученици и родители, ще се справим в тази различна от нормалния живот ситуация. Ситуация, която ни дава нови уроци, но и сили, за да преодолеем всички трудности.

Голяма БЛАГОДАРНОСТ към всички Вас!

Ръководството на НПГ по КТС – Правец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *