Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Пожар в къща отне живота на 56-годишен мъж от Трудовец (обновена)

56-годишният К.И. (с прякор Зъбчо) намери смъртта си днес, след като домът му се запали в 17.00ч. Къщата се намира на ул.“Кирил и Методий“ 3 в Трудовец. Служители на РСПБЗН -Ботевград потушиха пожара своевременно, но останаха там до пристигане на оперативна група от криминалисти от София, която установява причините, довели до трагичния инцидент.

Според запознати, мъжът е страдал от заболяване. Той е обитавал първия етаж. По всяка вероятност нелеп инцидент е довел до смъртта му. Според съседи той е получил пристъп на заболяването си в момент, когато е бил в близост до печка. Той е починал, вследствие на висока степен на изгаряне на тялото му.

Според очевидци огънят е обзел целия първи етаж. За щастие бързата намеса на огнеборците е предотвратила засягне на съседните къщи.

Официална информация от ОДМВР по случая:

Около 17 часа вчера в РУ- Ботевград се получил сигнал за пожар в къща в с. Трудовец. При извършения оглед на местопроизшествието съвместно с експерт от РСПБЗН- Ботевград, в стая на приземния етаж, е открито овъглено тяло на 56- годишен мъж от същото село. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *