Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Обещанието на инж. Иван Досев от АПИ днес се реализира

Пътна маркировка на отсечката между Ботевград и Врачеш бе положена днес, близо една година след полагане на нов асфалт. Маркировка се постави и на участъка от Ботевград в посока „Чуклето“.

До днешните действия на АПИ се стигна след протестните действия на жителите на село Врачеш и настояване от страна на общинското ръководство.

Полагането на маркировката трябваше да започне в началото на ноември, тя е факт едва днес – 27 ноември 2020г. Още през лятото, когато гражадни – жители на в.з. Зелин протестираха в центъра на Ботевград, присъстващият инж. Иван Досев – член на УС на АПИ обеща да бъде положена маркировката.


Жителите на село Врачеш многократно настояваха за маркирането на пътя, най-вече заради слабата видимост, която предстои през зимния период, както и липсата на осветление на пътя.

4 коментара на “Обещанието на инж. Иван Досев от АПИ днес се реализира

  1. Пътната маркировка е задължение на АПИ,а не е коледен подарък на власта;Хайде сега ние да си извоюваме и шумозаглушителите на Зелин и земеделския мост при Новачане.

  2. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and engaging, and without a doubt, you’ve
    hit the nail on the head. The problem is an issue that too few men and
    women are speaking intelligently about. I am very happy that I found this in my search for
    something relating to this. asmr 0mniartist

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *