Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

“Сименс Енерджи” ЕООД с финасова подкрепа в подготовката на състезателите по акробатика за Световното в Баку

Клуб по Спортна акробатика „Балкан“ Ботевград ще участва на Световното първенство, което ще се проведе в Баку (Азърбейджан) от 3 до 6 март 2022г. Това е и повод а “Сименс Енерджи” ЕООД, гр. Правец да окаже финансова подкрепа за подготовката на състезателите, включени в разширения състав на националния отбор по Спортна акробатика.

КСА“Балкан“ изказва своята благодарност на “Сименс Енерджи” ЕООД, гр. Правец, на Фейсбук страницата си.

„Бяхме убедени, че “Сименс Енерджи”, една от най-уважаваните компании в нашия регион, известна не само с индустриалната си дейност и добрата репутация на работодател, но и със социалната си ангажираност към своите служители и техните семейства, ще откликне на молбата ни. Знаем, че в тези трудни и несигурни, за всички ни, времена, е предизвикателство да протегнеш ръка и предоставиш помощ, затова оценяваме изключително високо вашия жест. Нашите акробати се подготвят с постоянство, упоритост и огромно желание, за за да представят нашия град и България достойно на най-голeмия състезателен форум на планетата.

На Световното в Баку националният отбор по акробатика ще бъде представен от 6 двойки в две възрастови групи – от 12 до 18 години и от 13 до 19 години.

Във възрастовата група 13-19 години ще вземат участие ботевградчанката Елена Босилкова, заедно с Жулиен Шайков – клуб „Стефан Данчев“Сливен, Мартин Николов/Данаил Николовот клуб Джим-Денс Горна Оряховица и двойката жени Полин Петрова и Еванджелин Михайлова от ЦСКА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *