Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Сезонът в ОГ София Запад се подновява тази събота

След три месеца прекъсване се подновява сезонът в Областна група София Запад. През есента се изиграха, както всички есенни кръгове, така и два от пролетния полусезон, а сега предстои да се изиграят и останалите, както и плейофната фаза.

В събота – 5 март от 15:00 часа ОФК Правец ще приеме съседите си от ФК Скравена. В есенния мач правчани постигнаха безапелационна победа като гости с 4:0. В класирането Правец е четвърти на точка от 3-тото място, което дава право за игра в първата шестица на плейофите. Скравена заема 7-мо място и се подвизава в последната четворка на групата.

По същото време в Драгоман едноименният тим и лидер в класирането ще приеме ФК Петърч. Есенният мач завърши с разгромна победа 6:0 в полза на „граничарите”.

В неделя – 6 март от 10:00 часа осмият в подреждането – Спортист Драговищица ще домакинства на петия Зенит Церово. Мачът през есента бе изключително резултатен, завършвайки 9:4 в полза на отбора от дефилето.

От 11:00 часа пък е свогенското дерби Спортист 2 – Сините орли. Есенната среща завърши 5:1 в полза на „орлите”.

Последният мач от кръга също е в неделя, но от 15:00 часа на стадион „Герена” в Ботевград, където Козаро се изправя срещу втория в класирането Ком Годеч. Предходния мач по между им завърши 2: в полза на годечани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *