Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан излиза днес срещу Рилски спортист в мач №2 от финалната серия

Мъжкият баскетболен отбор на Балкан излиза днес срещу Рилски спортист във втори мач от финалната серия на НБЛ за шампионската титла на България. Срещата е от 19:00 часа в „Арена Самоков“ и ще бъде излъчена на живо по MAX Sport 2.

Първият двубой предложи истински сблъсък за феновете с множество обрати, но бе спечелен от тима на Людмил Хаджисотиров, който поведе с 1-0 в серията. В нея се играе до три победи от пет мача. Силно начало на последната част даде за първи път двуцифрено предимство на домакините, които удържаха победата. Ключова роля за успеха имаше Павлин Иванов, който вкара 6 тройки и общо 22 точки. Балкан ще се опита да спечели втория мач в Самоков, за да се върне в Ботевград с по-голямо предимство.

Цената на билетите ще бъде 5 лева като заедно с него ще получите и пропуск за мача на националния отбор на България срещу Литва на 1 юли в Самоков. 

Феновете на Балкан отново ще бъдат настанени на трибуната зад скамейката на своя отбор, а билети ще се продават на вход „Южен“ от 18:15ч. 

Преминаването през път II – 82 София – Самоков ще бъде ограничено следобед заради протест на жителите на селата Панчерево и Кокаляне. Те ще блокират пътя София – Самоков от 17:00 – 19:00 часа в района на Синия кръст, съобщават от сайта stolica.bg. Препоръчително е преминаване преди началото на организирания протест или обходен път по пътя Бистрица – Железница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *