Пътят до чешмата Поп Нако, над Трудовец, е в окаяно състояние

Пътят между село Трудовец и чешмата Поп Нако, намираща се южно от селото, е в окаяно състояние. По-голяма част от асфалта вече не съществува, а на места състоянието на пътя не позволява преминаването с лек автомобил. Така популярната сред трудовчани местност остава достъпна само с високопроходима техника.

„Ще направим необходимите действия, така че пътя да бъде приведен в прилично за експлоатация, съобразно функционалното си предназначение, състояние, което ще е свързано с изкърпване. Рушенето му е предизвикано основно от техника, която е с надвишаваща носимоспособността на пътя. Вероятно това са дърварски камиони, тирове и т.н., а и състоянието му се влоши преди три-четири години, когато се прокара водопровод за село Трудовец и за вилна зона Лозята. Една част от него премина в това трасе.“, каза кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов, относно компрометирания път.

5 thoughts on “Пътят до чешмата Поп Нако, над Трудовец, е в окаяно състояние

  1. Това момче явно никога не е виждало този път на живо щом говори, че оттам може да минават тирове… става дума за тотална безстопанственост от страна на общината в продължение на години.

  2. Къде видяхте път на тази снимка. Това са остатъци от асфалт, но не и път. Личи си, че няма местна власт в лицето на общинския кмет.

  3. За същия водопровод за вилната зона беше разкопана и ул „Ал. Стамболийски “ преди четири години и дупките са огромни, а това е основна улица в селото Живущите дишаме прах , много дълго вече . Докога ? И ние сме жители на общината!!!

    1. За съжаление повечето улици в селото са в това състояние… Александър Стамболийска е главна, но в същото окаяно състояние са и другите две главни – Цар Симеон /бившата Васил Василев/ и и долната Поп Михо покрай игрището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *