Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Проектът „Rockschool на колела“ ще бъде в Ботевград утре

Rockschool продължава да осъществява дългогодишната си мечта с проекта “RockSchool на колела” – мобилно музикално училище, което обикаля различни градове за поредна година.

На 13.09.2022 г. в Градски парк – Ботевград, в часовия диапазон 16 ч. – 20 ч., „Rockschool на колела“ пристига в Ботевград. По време на събитието преподаватели представят музикални инструменти в ръцете на деца и младежи, за да могат те сами да изпитат удоволствието и насладата от свиренето.

            – Как става това?

            От град на град със специално оборудван бус „Rockschool на колела“ изнася безплатни музикални уроци на различни инструменти под формата на кратки сесии, в които всеки се запознава с основите на свирене на съответния инструмент.

            По време на събитието ще можете да се докоснете до китара, пиано, цигулка и ударни инструменти.

            – Относно RockSchool:

            RockSchool е най – голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други инструменти, която развива музикалното образование и култура в България и предоставя иновативни възможности за развитие за всички, които искат да израснат в сферата на музиката. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *