Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан проведе интервю с новодошлият Райън Хароу

Вчера се разбра, че американският гард Райън Хароу, който първи подписа договор с Балкан за новия сезон, и станалият европейски шампион с Испания Лоренцо Браун, са братя. Това потвърди днес самият Хароу в интервю за balkan-basket. Ето какво каза той още за Балкан и за предизвикателствата пред самия него.

Вalkan-Вasket:  Райън, добре дошъл в Балкан

Райън Хароу:  Благодаря. Щастлив съм, че съм тук!

BB. Тук си едва от близо три седмици. Как се чувстваш в новата за теб атмосфера?

Р.Х. Харесва ми тук. Всички са гостоприемни. Страхотно е да се запознаеш с играчите, новия отбор, да съм с треньора и да разбера философията му на игра. Мисля, че тази година ще сме доста добри!

ВВ. Ботевград ли е най-малкият град, в който си играл?

Р.Х. /Смее се/. Да. Градът определено е малък, но на приятелката ми и дъщеря ми и им харесва много. Ходят на площадките всеки ден и се срещат с нови хора. На мен също ми харесва.

ВВ. Какви са твоите очаквания за предстоящия сезон ?

 РХ.  Ами просто искам да печеля, и да печеля, и да печеля. Знам, че отборът е миналогодишния шампион и искам да го направим и тази година.

ВВ. Какво ще кажеш за новите си съотборници?

РХ. Много ги харесвам. И американците, и българите. Те са добри момчета. Всички работим здраво и имаме еднаква цел – да побеждаваме и да печелим.

ВВ. Вчера се разбра, че имаш много близки роднински отношения с Лоренцо Браун, който снощи стана европейски шампион с Испания. Какви са те?

РХ. /Развълнувано/ О, това е брат ми! Да, това е брат ми. Израснахме в една къща, играем един срещу друг откакто сме малки хлапета и е страхотно да го видя как побеждава в нещо толкова голямо. Говорих с него веднага след мача, както и преди това, и се гордея с него! Винаги е бил толкова добър играч и победител, така че това е нормално.


ВВ. Първите ни впечатления от теб са, че винаги си в добро настроение

РХ. :/Пак се усмихва. Впрочем усмивката много рядко слиза от лицето му/. Да, винаги съм в добро настроение. Аз съм добър, забавен и спокоен човек, който просто иска да играе и да направи каквото треньорът изисква от мен, но съм нормален човек и всеки може да говори с мен – приятелски настроен съм. 

ВВ. Пожелаваме ти да продължаваш  да се усмихваш. И да бъдеш здрав!

РХ. Ще направя каквото мога за отбора и благодаря на всички, че ме приемат тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *