Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Стефан Михайлов и Николай Грозев продължават в Балкан

Баскетболистите Стефан Михайлов и Николай Грозев подписаха договори с шампиона Балкан за новия сезон, обявиха от клуба на Балкан.

Стефан Михайлов подписа първият си професионален контракт. Преди около месец – на 4 юли, той навърши 18 години.

Високият 200 см Стефан Михайлов бе картотекиран в мъжкия отбор в началото на февруари тази година, след като се завърна от германския Рациофарм Улм, и взе участие в четири срещи. 

Същевременно той играеше и за втория тим на Балкан, както и за юношите до 18 години. С юношеския отбор той стана шампион на България и бе обявен за най-добър играч на финалния турнир. 

Баскетболистът Николай Грозев ще продължи да играе в Балкан и следващия сезон. Той удължи договора си с клуба за още една година.

Това ще бъде четвърти сезон с екипа на Балкан на високия 200 см баскетболист. Миналата година почти по същото време той продължи контракта си с БК Балкан, след като бе изтекъл двугодишният му договор.

Николай Грозев дойде в Балкан през 2020-та година. Роденият в Правец през 1994 година баскетболист започва да играе в правешкия Сити юнивърсити, след това в юношеския тим на А1 Академик и в мъжкия тим на Лукойл Академик. Бил е още в съставите на Академик Благоевград, Черно море Варна и ИУ Варна. 

Източник: balkan-basket.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *