Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Изморена победа за Балкан над младия отбор на Хебър

След емоционалната победа над Ботев Ихтиман за Купата на България, изстисканият Балкан, физически и психически, спечели важни три точки над отбора на Хебър Пазарджик.

Състезателите на Иван Редовски натиснаха, но пропуски на Калоян Бонев, Николай Миков и греда на Павел Петков не доведоха до желания резултат. Втората част отборът на Балкан продължи да доминира и след отличен пробив на Павел Петков и удар с глава на Калоян Бонев, Йордан Дамянов беше най- съобразителен и откри резултата в полза за домакините. “Зелените” продължиха да натискат своя съперник и след силен удар от воле отново юношата на Балкан Йордан Дамянов покачи на 2:0.

В края Балкан намали оборотите след като наставникът Иван Редовски съхрани силите на футболистите си и пусна в игра 15-годишният Георги Стефчов и 16-годишния Витомир Витомиров. Гостите все пак стигнаха до гол за крайното 2:1.

За пета поредна седмица отборът на Балкан ще играе в цикъл сряда-събота заради участието си в турнира за Купата на България. Положението в Балкан се утежнява повече след нелепата контузия на капитана Емил Колев.

Следващият мач на ботевградския отбор е в сряда срещу Национал в София от 17:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *