Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Жителите на гр. Етрополе се страхуват да покажат политическите си пристрастия

За първи път от началото на кампанията кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров се срещна очи в очи със страха на хората. 

На 16.10.2023 г. представителите на СУ „Христо Ясенов“ и ПГ „Тодор Пеев“ се запознаха с основните акценти от програмата на Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“). Преди да започнат с въпросите си, присъстващите изказаха извинението си, че са в ограничен състав. Те споделиха още, че колегите им се страхуват да покажат публично подкрепата си към Владимир Александров и екипът му. Въпреки това, го увериха, че масово му симпатизират всички от образователния сектор.

Имаше дори директори, които първоначално бяха потвърдили присъствието си, но в последствие не се осмелиха да дойдат и да изкажат проблемите, с които се сблъскват.

По време на срещата се откроиха проблеми и пропуски не само в образованието, но и в много други аспекти на управление на общината.  За присъстващите, образованието е ключът към бъдещето и развитието.

Кандидатът за кмет на община Етрополе сподели, че за него най-рентабилно е всеки директор на учебно заведение да даде възможност на всеки кандидат да изложи своите аргументи и планове за развитие на града.

Г-н Александров закри събитието с усмивка и надежда за промяна. Той публично заяви, че ще се бори срещу несправедливостта, страхът и безхаберието, което цари в общината. Основна цел на екипът му е да превърнат Етрополе в съвременен европейски град, да изградят пречиствателна станция, да запазят работните места на съгражданите си и да обединят отново хората.

Времето за промяна настъпи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *