Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Обявиха обществена поръчка за ремонта на водопровода в село Врачеш

Предметът на настоящата обществена поръчка е „Реконструкция и доизграждане на ВиК инфраструктура в с. Врачеш, община Ботевград“.

Целта на настоящата обществена поръчка е да бъде избран външен изпълнител за извършване на реконструкция и доизграждане на ВиК инфраструктура в с. Врачеш, община Ботевград, свързани с изпълнението на проектно предложение с наименование „Реконструкция и доизграждане на ВиК инфраструктура в с. Врачеш, община Ботевград – Етап 1 и Етап 2“.

Проектното предложение е включено в Приложение № 3 към чл. 107, ал. 13 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 г.(ЗДБРБ за 2024 г.) под номер 1338, по повод на което предстои да бъде сключено споразумение между Община Ботевград и Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) за предоставяне на финансова подкрепа по Инвестиционната програма за общински проекти, одобрена със ЗДБРБ за 2024 г.

Обхватът на предвидените за изпълнение дейности са подробно описани в Техническата спецификация и в Инвестиционния проект, приложени в документацията за участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *