Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Една е фирмата, която желае да ремонтира източните трибуни на градския стадион

Фирмата „Г.Гетов“ ООД е единствената, която е подала оферта за участие в обществената поръчка на Община Ботевград, чийто обект е основен ремонт на източните трибуни на стадион „Христо Ботев“. Обществената поръчка се финансира със средства по Национална програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти от Министерство на младежта и спорта и собствени средства на Община Ботевград.

Прогнозната стойност на поръчката е 247 374,20 лв. без ДДС. Ценовото предложение на фирмата е 246 379,10 без ДДС. Очаква се сключване на договор между нея и Община Ботевград за изпълнение на строително – монтажните работи.

Както вече информирахме, трибуните са подготвени за тяхното обновяване. Предвижда се основен ремонт на съществуващите източни трибуни и оформяне на нови амфитеатрални редове, монтиране на пластмасови седалки, обезопасяване с метални парапети в горното ниво на трибуните; обезопасяване с метална ограда в долното ниво на трибуните; изграждане на рампа за достъп на хора в неравностойно положение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *