Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Срещите на ръководството на ОДМВР-София с представителите на местната власт и учебните заведения в областта продължават

Заместник-директорът комисар Георги Калайджиев посети Костинброд и Правец

Работните срещи, които се провеждат съгласно заповед на директора на ОДМВР-София ст. комисар Тихомир Ценов, преминаха под формата на открит диалог, очертаване на проблемите, касаещи местната сигурност, и набелязване на съвместни мерки за разрешаването им.

В срещите взеха участие заместник-директорът на областната дирекция комисар Георги Калайджиев, началниците на районните управления в Костинброд и Правец, служители от пътна, охранителна и криминална полиция, ръководствата на двете общини, кметове на населени места, директори на училища и детски градини в региона.

Сред дискутираните теми бяха осигуряването на пътната безопасност, системите за видеонаблюдение, превантивните действия по отношение ограничаване рисковете от престъпления, противодействието на престъпленията с наркотици и противообществените прояви на малолетни и непълнолетни чрез провеждането на специализирани полицейски операции и тематични беседи в учебните заведения.

Не на последно място бяха отчетени професионалното ниво на взаимодействие и отличната комуникация между структурите на вътрешното ведомство и местната власт при възникнала необходимост с оглед поддържането на добър обществен ред и спокойствието на гражданите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *