Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кметът Иван Гавалюгов с отличие „Устойчивост в работата за развитието на община Ботевград“

На 26-ти април 2024 г. в Централен военен клуб – гр. София се състоя презентация на справочника „София и Софийска област – бизнес, култура, туризъм“ на медийна компания „КиП Адвъртайзинг“, издател на списание „Дестинация България“.

В рамките на събитието, за прилагането на добри практики в направленията бизнес, култура, туризъм, бяха отличени кметове на общини и райони, мениджъри на фирми, журналисти и партньори.

Сред удостоените с признание бе и кметът на Община Ботевград – Иван Гавалюгов, който бе отличен с грамота „Устойчивост в работата за развитието на общината и прилагане на добри практики“.

В презентацията на община Ботевград са представени основните направления, в които се реализират инвестиции, насочени към повишаване качеството на живот на местното население. Благодарение на тях Ботевград е доказателство, че една община може да съчетае успешно силно развита икономика, модерна здравна, образователна и спортна инфраструктура, предоставяйки чудесни условия за живот на своите жители.

Отличието бе връчено на Силвия Маринова – Директор на Общинско предприятие „Туризъм“.

Екземпляри от изданието на справочника са налични в Туристически информационен център – Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *