Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Една фирма ще изпълнява благоустрояването около блок №9 и №10 в ж.к. „Саранск“ и ремонта на двора на ДГ „Синчец“

В края на май бяха отворени подадените оферти от обществената поръчка за ремонт на дворното пространство на Детска градина „Синчец“ с частично финансиране по проект „Красива България“ на Министерството на труда и социалната политика. Има само една подадена оферта – тази на софийската фирма „АВ Билд“ ЕООД, като ценовото ѝ предложение за изпълнение на ремонтните дейности е 245 625,35 лв. без ДДС.

Друга наскоро приключила обществена поръчка е тази за благоустрояване, основен ремонт и реконструкция на алеи и озеленени площи в жк. „Саранск“ в Зона 3 (около блок №9) и Зона 4 (около блок №10). Предвижда се подмяна на бордюри и тротоарни настилки, изграждане на нови площи с озеленяване, отводняване на пътните платна и междублоковите пространства, както и подмяна на уличното осветление и монтаж на парково обзавеждане. В тази поръчка отново единствената фирма, подала оферта, е „АВ Билд“ ЕООД с отделни ценови предложения за Зона 3 и Зона 4 съответно 352 764,47 лв. и 363 603,72 лв. без ДДС.

Предстои сключване на договори от Община Ботевград със софийската фирма за изпълненние на предвидените ремонтни работи и по двете обществени поръчки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *