Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Обявена е обществена поръчка за доставка на три нови сметосъбиращи автомобила за нуждите на ОП „БКС“

Преди няколко дни бе публикувана обществена поръчка, касаеща доставка и гаранционно обслужване на три броя фабрично нови сметосъбиращи автомобила, необходими за осъществяване на дейностите на ОП БКС по сметосъбиране, извозване и поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места на територията на община Ботевград.

Срокът за кандидатстване е до 24 септември 2024 г., а прогнозната стойност на обществената поръчка е 1 080 000,00 лева, без включен ДДС.

Избраният изпълнител трябва да осигури за срока на договора оборудвана сервизна база за осъществяване на бърза гаранционна поддръжка и аварийна помощ при възникване на прекъсвания в нормалната експлоатация на сметосъбиращите автомобили.

Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, правата и задълженията на Възложителя и на Изпълнителя, са съгласно документацията към обществената поръчка и проекта на договор, както и в съответствие с приложимата нормативна уредба.

Срокът на доставката не може да бъде по-кратък от 10 и по-дълъг от 40 календарни дни, считано от датата на от получаване на възлагателно писмо за осигурено финансиране.

Изискванията на Възложителя, Община Ботевград, към предмета на доставка са посочени в Техническа спецификация, неразделна част от документацията по обществената поръчка. Едно от изискванията според спецификацията бункерът за отпадъци на сметосъбиращия автомобил да бъде минимум 22 м3.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *