Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Илиана Иванова – старши учител в ОУ „Н. Й. Вапцаров“ – с награда от XI национален конкурс за извънкласните и извънучилищни дейности

Илиана Иванова, старши учител от ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ Ботевград получи втора награда в XI национален конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация на децата и учениците – 2024“. Престижното събитие се проведе в к. к. Албена от 25 до 30 август.

Наградите бяха връчени от министъра на образованието и науката проф. д-р Галин Цоков. Поредното издание на националния конкурс на Синдиката на българските учители е под председателството на д. ик. н. Янка Такева и се провежда с подкрепата на МОН.

Г-жа Иванова представи добри практики в училището – лего – роботика, STEM обучение със стереоскопичен 3D лаптоп z Space Inspire, блоково програмиране, 3D принтиране на фигури и др., на заключителния форум семинар на тема „Развитие на критичното мислене на децата и учениците в информационното общество – електронните устройства, медиите и фалшивите новини“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *