Общинската организация на БСП в Правец номинира кандидатите си за местния вот

Oбщинската конференция на БСП-Правец, която се проведе в събота излъчи своите кандидати за кметове. По устав на партията, най-висшия форум на местно ниво бе свикан, след проведени партийни събрания. На тях бяха направени предложенията за общински съветници и номинациите за кметове за селата, в които ще има избори за кмет.

На общинската конференция на червената партия присъства и БСП депутатът Иван Ченчев.

Кметът Гунински направи кратко резюме на изминалия мандат, като не пропусна да благодари на общинските съветници, с които е работил през тези четири години.

„Община Правец не е имала досега толкова добре работещ общински съвет!“– подчерта кметът на общината.

Той изказа своята благодарност и към досегашните кметове, като направи положителна оценка и на тяхната работа в този мандат.
Народният представител Иван Ченчев заяви, че е трудно е да се говори за толкова успешен кмет като Румен Гунински.“ Радвам се да видя толкова сплотена партийна организация, а за работата на местната власт ще кажа само, че качеството не се нуждае от реклама!“.

Конференцията официално номинира кандидатите на БСП за кметове на селата:

Стоян Георгиев Стоянов-досегашен кмет на с. Джурово,

Бистра Петрова Георгиева- досегашен кмет на с. Осиковица 

Наталия Василева Георгиева – новото лице, което е номинацията на партийната организация от с. Разлив.

15 са номинациите за общински съветници, които конференцията гласува. Предстои Общинският съвет на БСП да ги подреди в листата преди тя окончателно да бъде обявена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *