Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Първият звънец удари в ОУ“Отец Паисий“ с.Врачеш

Първият училищен звънец удари в ОУ“Отец Паисий“ с.Врачеш. През настоящата учебна 2019/2020 година в него ще се обучават 160 ученици, от които 18 първокласници.

„Уважаеми гости, скъпи родители!Отново е средата на месец септември и ние сме на прага на нова учебна година, изпълнен а с много пътища, които трябва да извървим!“С тези думи директорът Даниела Дойчева даде старт на празничното тържество. Към най-малките , първокласниците тя каза: “ От днес родното училище  става за вас втори роден дом. Пазете го и го обичайте“,добави Дойчева. Към  преподавателите на учебното заведение  тя изрази надежда , че благодарение на техния професионален опит и творчество ще успеят да се справят с големите отговорности. Директорът призова родителите да бъдат близо до  своите деца, да ги подкрепят, за да могат заедно с учителите да спомогнат за тяхното израстване.

От името на първокласниците слово  произнесе г-жа Гергана Танковска.

Официални гости на откриването  бяха Деян Николов – директор на Дирекция „Сигурност и обществен ред“, кметът на Кметство Врачеш – инж. Марин Бончовски, Галя Захариева, Цветанка Арбова и Лидия Цветкова от Обществения съвет, бивши учители – пенсионери.

Отец Димитър отслужи водосвет за здраве и успехи  през новата учебна година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *