Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК Козаро се наложи над ФК Скравена с 2:6

Днес на стадион „Герена“ в Ботевград се изигра среща между футболните клубове на Козаро Ботевград и Скравена. Козаро се наложи убедително с 2:6.

Мачът започна с преса на гостите, като след само 8 минути игра се стигна до първото попадение в срещата, дело на Павел Иванов за 0:1. Домакините веднага се втурнаха да отговорят на предизвикателството, като в 22-тата минута капитана Андрей Андреев беше точен за 1:1 от дузпа. Само 2 минути по-късно след хубаво центриране Цветозар Валериев беше точен с глава за 2:1. Радостта на домакините обаче трая съвсем кратко, като на следващата атака след центриране от корнер на Неделин Костадинов капитана на гостите Ради Зарев изравни резултата след удар с глава за 2:2.

Последваха серия от атаки на гостите като в 31-та минута Неделин Костадинов беше точен за 2:3, а в 42-тата минута Васислав Димитров вкара за 2:4. При този резултат завърши и първото полувреме. След подновяването на играта, отбора на Козаро продължи своите атаки и след серия от пропуски пред врата на домакините в 62-та минута след хубав самостоятелен рейд от капитана на гостите Ради Зарев топката се озова в мрежата на Скравена за 2:5.

В 67-та минута Радко Николаев вкара за 2:6 след бърз самостоятелен пробив по левия фланг. При този резултат завърши и мачът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *