Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Да помогнем на Марти да оздравее!

Здравейте, хора с добри сърца!

Имаме отново нужда от вашата помощ, за да дадем шанс за пълноценен и самостоятелен живот на нашето ангелче Мартин!

Борбата на Марти започна още от самото му раждане и продължава вече 12 месеца. Той се роди с разширени вентрикули, които впоследствие нараснаха драстично и на 4-месечна възраст му поставиха диагнозата вътрешна и външна хидроцефалия. Веднага бе опериран, за да му поставят клапа на гръбначния стълб. След това се надявахме, че кошмарът вече е свършил и Марти ще бъде едно нормално дете.

За съжаление, в следващите няколко месеца Марти изостана двигателно. Докторите му поставиха и диагнозите детска церебрална парализа и епилепсия.
Ужасът, който изживяхме беше огромен. Заминахме в Турция за второ мнение и след множество изследвания лекарите потвърдиха всички диагнози.
Сега бебчо е на 1 годинка, а все още не може да седи и няма опора на краката.
Благодарение на вашата подкрепа в момента правим рехабилитация в болница ,,Ribem“ в Турция и Марти има напредък, но специалистите са на мнение, че трябва още много да се работи, за да може Марти да има самостоятелен седеж и да проходи.
Трябва спешна усилена рехабилитация, за да може Марти да навакса с изоставането и да „догони“ връстниците си, но средствата са непосилна за нашето семейство!
Според всички специалисти в турската клиника, Марти има реални шансове за един пълноценен живот, но за да се случи това са необходими редовни рехабилитации!
Страшна болка е да си родител на дете с увреждане, за което има реален шанс да оздравее, но да нямаш необходимите средства за лечението му.
Без вашата подкрепа ние сме безсилни! Не пожелавам на никой да изпита нашата болка! Дано всички дечица да бъдат живи и здрави!

Молим ви, помогнете на нашето дете да пребори диагнозите и да оздравее! 

Дарителска сметка
БАНКА: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG80FINV91501317365871
BIC: FINVBGSF
Титуляр на сметката:
Мартин Йорданов Йордан

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *