Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ден: 05.10.2019

Държавен Фонд Земеделие е уведомил Община Ботевград, е одобрена за финансиране по проект, с който община Ботевград е кандидатствала по...