Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Марин Бончовски откри Предизборен щаб във Врачеш

Кандидатът за кмет на Кметство Врачеш инж. Марин Бончовски, издигнат от Коалиция БСП за България, откри днес Предизборен щаб в село Врачеш. На събитието присъства кандидатът за кмет на община Ботевград , д-р Веселка Златева, и кандидатите за общински съветници.
„От днес започваме предизборната кампания. Ще очаквам жителите на село Врачеш да идват и да поставят своите питания и да получават информация“, каза Бончовски. Той пожела успех на всички присъстващи.
„БСП открива първият предизборен щаб. Надявам се да спечелим подкрепата на хората и те да гласуват по съвест. Очаквам на 28 окомври отново тук да се съберем, за да отбележим победата“, заяви д-р Златева. Тя отбеляза,че това е първият открит щаб и пожела той да е на кадем в кампанията на червените.

От името на Общински съвет на БСП , неговият председател Николина Цолова изрази надежда, че съвместните усилия в предизборната битка ще бъдат в името на победата на по-добрия кандидат за кмет. „Аз не се съмнявам, че това ще бъде инж. Бончовски, който след като има зад гърба си вече един мандат, ще го надгради и ще реализира още по-успешно и втория си мандат“, каза председателят на ОбС на БСП.
Отец Димитър отслужи водосвет за здраве и успех на кандидата за кмет на село Врачеш. Той пожела успех в кампанията му и повече разум в избора на неговите избиратели. Предизборният щаб се намира на центъра на селото, до ресторант „Каприз“.