Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

С весел детски празник бе открита новата площадка за игра в Градския парк

Стотици детски усмивки озариха днес Градския парк. Причината бе откриването на новата площадка за игра, което бе съпроводено от весел празник. Официално обръщение към присъстващите отправи и.д. кмет на община Ботевград г-н Борис Борисов. Той отбеляза, че детската площадка поставя край на II етап от реконструкцията на парка, която възлезе на 540 хил.лв без ДДС. Трети и четвърти етап, по неговите думи, ще бъдат с по-ниска стойност и с по-малък обем работа.

„Имам удоволствието да ви представя една уникална, смятам, детска площадка, не само за Ботевград, но и за Софийска област. Тази площадка беше проектирана така, че да се слее с нашия Градски парк и с обстановката. Изградена е от дъб и акация, от много висококачествени материали и се надявам, че ще имаме възможност всички заедно много, много дълги години да я ползваме.“-каза още Борисов и призова гражданите да я пазят.

За доброто настроение на присъстващите деца се погрижи анматорска група „МИНИ“, които бяха подготвили страхотни игри и забавления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *