Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

79 нарушители са установени в рамките на операцията срещу неправомерно използване на местата за спиране, предназначени за лица с трайни увреждания

Във връзка с членството ни в европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL и поетите от страната ни ангажименти за участие в организирани от нея инициативи, от 6 часа на 3 декември до 6 часа на 4 декември бе проведена полицейска акция за контрол над водачите, използващи места за спиране, предназначени за лица с трайни увреждания (инвалиди). В рамките на операцията бяха проверени паркинги, обществени сгради, търговски обекти, пазари и др. места, предназначени за паркиране и престой на лица с трайни увреждания.

От служителите на 12- те районни управления на ОДМВР- София са проверени общо 269 водачи, при което са установени 79 нарушения от тяхна страна. Допълнително са установени и 3 нарушения по отношение на застраховката „Гражданска отговорност“. Поради неплатени глоби са отнети 6 свидетелства за управление на МПС. На 35 водачи са връчени електронни фишове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *