Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Джип попадна в двора на къща в Ботевград

Инцидентът стана през нощта на 25 срещу 26 декември. Джип Ssang Yong Rexton е навлязъл в двора на къща на ул.“Стефан Стефано“ , намираща се в непосрественаблизост до Дирекцията на НАП в Ботевград. Водачът е тестван за алкохол, но дергерът е отчел отрицателна проба.

Други два пътни инцидента бяха регистрирани в ОДМВР.

Около 12.40 часа на 23 декември в РУ- Ботевград постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовище в града. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че лек автомобил „Дачия Логан“ е реализирал ПТП с движещ се по улица с предимство лек автомобил „Пежо Партнер“, който вследствие на удара се е ударил в ограда. Пътничка от първия автомобил е транспортирана в болница с фрактура на китка. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, като резултатите им са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 3.05 часа на 23 декември в РУ- Ботевград постъпил сигнал за горящ лек автомобил в двора на частен имот в града. Извършен е оглед на местопроизшествието в присъствието на експерт от РСПБЗН- Ботевград. Установено е, че вследствие на пожара е изгоряла предната част на лек автомобил „БМВ“. Образувано е досъдебно производство по случая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *