Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Литаково за първи път с офис на Easy Pay

За първи път офис на Easy Pay отвори врати в с. Литаково днес. Тържествената церемония се състоя от 11.00ч. в сградата на бившето РПК, на ул. „6-ти септември“ №159.

На събитието присъства и кметът на селото – Пешо Младенов. Той отбеляза със задоволство, че офисът ще облекчи значително населенеието на Литаково в плащането на битовите си сметки. „Всяко ново нещо е добре дошло за селото. В близост до офиса на Easy Pay има много къщи, които са отдалечени от центъра на Литаково. Радвам се и подкрепям собствениците, които вложиха средства и енергия да превърнат от това запустяло място в нещо полезно, което ще помогне на хората“, коментира кметът пред репортер на botevgrad.news.

Офисът на Easy Pay се намира до хранителния магазин в края на селото в западна посока. Двата обекта се управляват от Силвия Христова, управител на ресторант „Черното лале“ в с. Врачеш, която е общински съветник в мандат 2015/2019. В работата помагат и нейните родители.

Лентата на новия офис бе прерязана от най-малкия член на семейството – нейния син Николай. Близки и приятели уважиха празника, като пожелаха успех на семейството.


Работното време на офиса на Еаsy Pay в Литаково е от 8.00 до 20.00ч, от понеделник до неделя, с един час почивка на обяд – от 12.00 до 13.00 ч.