Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

“Балкан 1929” с нов домакински успех над “Рилски спортист”

Футболистите на Ботевград постигнаха класическа победа с 3:0 над отбора на Рилски спортист в среща от третия кръг на Югозападната Трета лига. Домакините, водени от капитана Здравко Атанасов демонстрираха надмощието си през целия мач и логично стигнаха до победата. Малко преди края на първото полувреме Петко Петков се възползва от хубаво подаване на Ангел Ангелов и с много хубав удар от 20 метра наказа бившия си тим. В 60-ата минута при една атака тръгнала от игралия много силно в този двубой Руйчев, който проби и подаде на Петков и той центрира хубаво в наказателното поле, където Георги Кременлиев с глава успя да удвои.

Четвърт час преди края Кременлиев намери Ангел Ангелов в наказателното поле и последният затвърди добрата си игра с гол, с който оформи крайното 3:0. За пореден мач през сезона треньорът Редовски заложи, дори в напечени мачове като този на местните юноши. Николай Миков, Йордан Дамянов и Спас Лазаров, които според треньора Редовски имат безспорни качества, но за да бъдат развити и да стигнат до професионалния футбол трябва да влагат повече усилия в тренировъчния процес и индивидуалната подготовка.

В останалите мачове: “Сливнишки герой” – “Чавдар”(Етрополе)0-3, “Кюстендил”- “Марек” 0-0, “Ботев”(Ихтиман) – “Банско” 3-0, “Оборище”- “Левски” (Чепинци) 4-1, “Вихрен”- “Перун”( Кресна) 2-1, “Беласица”- “Гранит”(Владая )3-1, “Пирин”(Разлог) – “Пирин”(Гоце Делчев) 1-1, “Надежда”(Доброславци) – “Велбъжд” 3-1.

Следващата среща на Балкан 1929 е домакинство на “Ботев” Ихтиман в Областен финал за Купата на България в сряда от 18 часа, а в следващия 4-кръг на 29 август от 18.00 ч. в Етрополе е регионалното дерби между Чавдар и Балкан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *