Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Малките футболисти на Балкан участваха в V Мемориал „Семко Горанов“ в Мездра

Детският отбор на ПОФК Ботев 1921 (Враца) стана победител в Петия футболен турнир Мемориал „Семко Горанов“, който се проведе в Мездра.

На финала възпитаниците на треньора Румен Рангелов разгромиха домакините от ОФК Локомотив с 10:0. На трето място се наредиха децата на ФК Балкан 1929 (Ботевград), които в двубоя за бронзовите медали се наложиха над своите връстници от ФК Чавдар 1957 (Бяла Слатина) с 2:0.

В петото издание на мемориалния турнир, организиран от Община Мездра и ОФК Локомотив, бяха поканени детски футболни клубове от Северозапада, в които Семко Горанов (1936-2011 г.) е бил наставник през дългогодишна си треньорска кариера.

Класиралите се на първите три места получиха купи, медали и грамоти, а всички отбори – по две футболни топки, осигурени от Областния съвет на БФС – Враца и от дъщерите на Семко Горанов – Галина и Татяна.

Събитието уважиха кметът на Мездра Иван Аспарухов, бившият заместник председател на Народното събрание Явор Хайтов, председателят на Областния съвет на БФС Милен Бельов, една от дъщерите на Семко Горанов – Татяна, председателят на УС на ОФК Локомотив Цанко Цанев, членът на УС на клуба Адриян Димитров, треньорите в клуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *