Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

С откриване на площадка по безопасност на движението бе даден стартът на новата учебна година в ОУ“Св.Св.Кирил и Методий“ Скравена

Новата учебна година стартира в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Скравена с нова площадка по безопасност на движението, която е изградена по националната кампания „Чиста околна среда“. Училищният праг за първи път тук прекрачиха шестнадесет първокласници.

Гости на тържественото откриване на учебната  година бяха кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов, кметът на Кметство Скравена Методи Драганов, общинският съветник и председател на училищното настоятелство Цветан Миньовски, Началникът на РУ на МВР- Ботевград Красимир Кирилов, Каролина Маринова – директор на Центъра за подкрепа на личностно развитие в Ботевград, Нели Георгиева – директор на детска градина „Детелина“ и др.

Директорът на учебното заведение Петко Петков отправи приветствие към всички присъстващи за успешна и спорна година, като пожела преди всичко здраве на ученици, учители и родители.

Кметът на общината Иван Гавалюгов също отправи своя поздрав за успешма нова учебна година, като подчерта, че училището в Скравена има една от най-модерните бази в общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *