Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Живко Михайлов от Ботевград спечели чисто нов Форд „Фиеста“

Чисто нов автомобил Форд Фиеста от Български Спортен Тотализатор спечели тази вечер ботевградчанинът Живко Михайлов. Неговият фиш бе изтеглен в разиграния жребии на живо на площад „Освобождение“ в 19.00ч, в играта „Моят щастлив ден – Бинго“. Живко не бе сред пеисъстващите, затова и не получи ключовете на луксозното возило. Печелившият номер бе изтеглен от директора на Български Спортен Тотализатор – Любомир Петров.

Да припомним, че Българският спортен тоталиозатор е основен спонсор на първия по рода си квалификационен турнир, организиран от БК „Балкан“ – Шампионска лига по баскетбол.

„Благодаря за поканата на кмета. Ще се постараем всяка година , когато има такива събития да участваме. Над 63 години подкрепяме спорта и ще пордължим. Ще заделяме все повече средства за финансиране на различни спортни мероприятия“, каза Петров.

Кметът Иван Гавалюгов присъства на събитието. Той отправи специлано обръщение към ботевгадчани и гостите. „Изключително съм щастлив, че в нашия град се разиграва една интересна игра и наш съгражданин ще стане щастлив и горд притежател на автомобил на националния спортен тотализатор“, каза Гавалюгов. Той изказа специална благодарност, че тотализаторът е избрал Ботевград да се разиграе играта и подкрепя спорта като цяло и в частност баскетбола в Ботевград.

Тегленето на жребия се състоя пред сградата на Община Ботевград в присъствието на Божидар Аврамов и Илиян Пищиков от мъжкия отбор на Балкан заедно с двата шампионски отбора на ботевградчани U14 и U16. Разиграна бе игра, в която 7 любители на баскетбола, насърчавани от професионалните състезатели на Балкан, имаха възможност да покажат умението си да вкарват топка в кош. Бяха раздадени и награди за успешните стрелци.



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *