Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Сертификати на Pearson бяха връчени на 28 възпитаници на Езиков център „Марконис“

28 от учениците на Езиков център „Марконис“ получиха своите сертификати на Pearson днес. Поради епидемичната обстановка сертификатите бяха раздадени в двора на библиотеката на езиковия център, а децата бяха разделени на групи.

„Въпреки пандемията ние използваме всеки възможен случай да отбележим успехите на нашите невероятни ученици. Днес сме заедно с учениците и родителите, за да аплодираме техния труд, а той е сериозен, защото виждаме много шестици в тези сертификати. Въпреки пандемията успяхме да направим регистрация на 28 човека. На 10 от учениците сертификатите ще послужат за кандидатстване в университети в чужбина”, каза д-р Николов, управител на езиковия център.

Г-жа Гергана Муховска пожела на учениците здраве и успех.
„Силните ученици са тези, които правят силните и добри учители. Радвам се, че „Марконис” е място, където имам шанса да работя с толкова прекрасни деца. Успех и най-вече здраве и сила”, добави тя.

„Общо с изпитите на Кеймбридж и сертификатите на Пиърсън 81 наши обучавани през изминалата учебна година извоюваха международно признатите сертификати, които са доказателство за владеене на езика на съответното езиково ниво. Имаме кандидати на всички езикови нива. За нас е голяма чест, че тази традиция продължава”, с гордост съобщи д-р Николов.

Доктор Николай Николов припомни на присъстващите, че по-рано този месец 53 обучавани получиха сертификати на Кеймбридж, след което сподели за телефонно обаждане от бивш възпитаник на езиковия център – Валентин Климов, един от обучаваните на „Марконис”, продължили образованието си в чужбина. „Той е студент в престижен университет в Холандия. От 90 човека поток в неговата специалност, само той може да се похвали, че владее английския език на ниво С2 и разговаря със своите преподаватели свободно“, допълни д-р Николов.

„Пътят е ясен! Начертали сме го заедно и продължаваме заедно да дерзаем по него. Вярвам, че занапред на следващи такива церемонии, надявам се в зала на закрито, ще можем да отпразнуваме Вашия успех. Засега поставяме основата, фундаментът, който ще Ви позволи един ден и Вие да се похвалите на целия свят колко добри сте по английски. Пожелавам на всички да продължите да работите все така усърдно, защото целта е да достигнем до най-високото ниво. Целта ни в „Марконис” е да се качим от азбуката до най-високото ниво С2!“, заключи управителят г-н Николай Николов.

2 коментара на “Сертификати на Pearson бяха връчени на 28 възпитаници на Езиков център „Марконис“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *