ЕКГ апарат ще бъде закупен със средства от каузата „За сърцата на Скравена“

По инициатива на г-жа Ани Дойчинова от с.Скравена бе направена кампания за събиране на средства за закупуване на нов ЕКГ апарат за здравния пункт в селото. Благодарение на голям дарител от Германия – синът на г-жа Дойчинова сумата е събрана за 3 дни. Поради това кампанията ще остане отворена до края на годината, като със събраните средства ще се закупи допълнително медицинско оборудване за кабинета в с.Скравена.

Кампанията продължава, за да може да се включи всеки, който иска да помогне! Даренията ще бъдат използвани за закупуване още на:

– оксиометър – апарат за кръвно – глюкомер – слушалки – ел.печка за кабинета – дезинфектанти и предпазни средства – лампи за дезинфекция – кантар за възрастни – кантар за бебета

На по-малко от 70 км от София, на двата бряга на река Бебреш живеят 1500 човека. Като навсякъде по селата и тук възрастните са повече, а болежките им – вечни.

Да се ходи до Ботевград за кардиограма – бива ли така?!

Затова малката общност апелира за Коледно чудо – да донесе в селото електрокардиограф. Втора ръка, но да работи! Да обслужва възрастните, да не пътуват за нещо толкова нужно. Инициатори са местни хора, а Община Ботевград – гарант за покупката.

Помогнете на селото да си купи ЕКГ апарат за Коледа!

Дарете за сърцата на Скравена!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.