Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Издирват се мотористи, управлявали кросови мотори в центъра на Ботевград и Врачеш (видео)

На 18 декември между 16.40 и 17.00 на камерите за видеонаблюдение са забелязани мотористи,които навлизат в пешеходната зона на централна градска част.

От контролния център за видеонаблюдение на отдел „Kонтрол по сигурността и обществения ред“ проследяват маршрута на мотористите, като са засечени да излизат от ул.“Хаджи Димитър“, поемайки по ул.“Славейков“, след това по ул.“Свобода“. При общинския пазар наглите мотористи решават да се повозят из центъра, като абсолютно в нарушение на закони и разпоредби навлизат в пешеходната зона на централна градска част, минавайки покрай паметника на незнайния войн,завивайки към хотел Ботевград,от където излизат на платената „синя зона“.

Излизайки по бул.“България“ се движат в посока с.Врачеш, където са засечени и на камерите за видеонаблюдение в центъра на селото.
Кросовите мотори, които управляват нямат регистрационни номера, а самите мотористи са с добре прикрити лица.

От дирекцията умоляват ,който разпознае или има някаква информация за извършителите на това нагло деяние, да информира полицията или отдел КСОР при община Ботевград.Анонимността е гарантирана!

1 коментар на “Издирват се мотористи, управлявали кросови мотори в центъра на Ботевград и Врачеш (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *