Цветан Миньовски оглави Движение „Социален хуманизъм“ на национално ниво

С пълно болшинство Цветан Миньовски бе избран за председател на Движение „Социален хуманизъм“ . От присъствасщите 79 делегати на Общото събрание, 79 гласуваха „за“ избирането на Миньовски. Той поема поста от Александър Радославов. Миньовски е председател на местната структура на Движението от 2003 г насам. В момента е общински съветник от Колаиция „Алтернатива за гражданите“ в Общински съвет-Ботевград, в която коалиция ДСХ е коалиционен партньор.

По време на Общото събрание, провело се преди 20 дни, е взето решение Движението да подкрепи Президента на Република България – ген. Румен Радев в предстоящите Президентски избори. Александър Радославов е уведомил делегатите, че е подписал споразумение с Коалиция „БСП за България“ за свъместно участие в Парламентарните избори на 11 юли 2021г.

Пред репортер на Botevgrad.NEWS Цветан Миньовски сподели, че не е очаквал избирането му за председател на национално ниво и допълни, че приема високия пост с голяма отговорност. По думите му предстои доста организационна работа със структурите в 14 общини, както и разширяване мрежата с членска маса и привърженици по места. Движение „Социален хуманизъм“ има общо 65 общински съветници в цялата страна.

1 thought on “Цветан Миньовски оглави Движение „Социален хуманизъм“ на национално ниво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.