Екипът на ППМГ “Акад. проф. д-р Асен Златаров“ с награда за “Социално отговорно предприемачество” в първата Академия за предприемачи, организирана от ВУЗФ гр. София


Експертното жури с ръководител доц. д-р Радостин Вазов, зам.-ректор по европейски проекти и продължаващо обучение във ВУЗФ, присъди специална награда на учениците от ППМГ “Акад. проф. д-р Асен Златаров” – Ботевград – Георги Данов, Марияна Марчовска и Елица Якимова с преподавател г-жа Милена Андонова, за проекта им “Safe-Stop”, който беше отличен в категория “Социално отговорно предприемачество”.

Победителите ще бъдат наградени на специална церемония на 1 октомври 2021 г., когато във ВУЗФ се открива новата академична година.

В първата академия за предприемачи на Висшето училище по застраховане и финанси се включиха над 30 участници от различни градове на България.

Академията се проведе в периода 11 май – 15 юни 2021 г. Обучението им премина през 6 модула, свързани със създаването и развитието на собствен бизнес.

Сред включените теми в обучителната програма бяха първите стъпки за създаването на бизнес, изграждането на стратегия и планиране, развиване на бранд, създаване на организационна култура и умения за правилна комуникация, привличане на източници за финансиране и потенциални инвеститори, създаване на онлайн бизнес, дигитален маркетинг, продажби и др.

Лекторите, които взеха участие и помогнаха на участниците да развият идеите си и да повярват в своя предприемачески дух, са водещи преподаватели във ВУЗФ и експерти – доц. д-р Радостин Вазов, доц. д-р Даниела Илиева, доц. д. ик. н. Красимир Тодоров, проф. д-р Боян Дуранкев, д-р Бисер Райнов и Георги Николаев, социален предприемач.

Източник: ppmg-botevgrad.bg

4 thoughts on “Екипът на ППМГ “Акад. проф. д-р Асен Златаров“ с награда за “Социално отговорно предприемачество” в първата Академия за предприемачи, организирана от ВУЗФ гр. София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *