Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

823 ученици на Училища ЕВРОПА® от цяла България на световно ниво на изпитите за сертификати на Кеймбридж

Блестящи резултати на лятната изпитна сесия за международните сертификати на Кеймбридж в оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА

Успешно приключи лятната изпитна сесия 2021 за международно признатите сертификати на Кеймбридж в оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА към Cambridge English Language Assessment – BG015 ECET – Europe Schools.

Изпитите се проведоха в 11 града в България, което е голямо улеснение и удобство за всички желаещи от даден регион да се явят в оторизиран център, без да се налага пътуване на далечни разстояния.

Тази година, кандидатите за сертификати на  Кеймбридж от Регион София, успешно положили изпитите, бяха 53, като 23 от тях бяха от град Ботевград. Това представлява 97% от явилите се. Тъй като по-голямата част от явяващите се на изпитната сесия са ученици на Училища ЕВРОПА, резултатите красноречиво говорят за нивото на обучение в националната верига с 42 бази в цялата страна и 28 годишен опит.

Признати от над 20 000 университети, институции и работодатели в целия свят, тези сертификати са авторитетно доказателство за високо ниво на владеене на английски език. Изпитите на Университета Кеймбридж са сред най-популярните езикови изпити в света. По статистика на именитото учебно заведение всяка година около 1.5 милиона души от целия свят проверяват и сертифицират езиковите си умения в оторизирани от университета официални изпитни центрове. Голямата популярност на тези изпити се дължи на факта, че точната и надеждна оценка, която дават, е призната от хиляди образователни институции и работодатели по целия свят.

Десетки хиляди са учениците, на които сме дали възможност през годините да постигнат повече в своето образование, кариера и личностно израстване. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуваха през годините. Доверие, което ще продължим да заслужаваме с труда и знанията на всички наши учители, директори и служители във всяка класна стая.

Поздравяваме всички ученици, положили успешно изпитите за сертификати на Cambridge Assessment English. Благодарим ви за положените усилия и блестящото представяне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *