Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

2 545 лв са събрани от благотворителния концерт по повод първия рожден ден на „Гласът на Ботевград“

Екипът на младежката онлайн медия изразява благодарност на всички талантливи хора, които направиха първия рожден ден на „Гласът на Ботевград“ наистина в незабравим празник, както и на Народно читалище “Христо Ботев”, че бяха домакини на тържествено отбелязаното събитие на 21 септември.

„Благодарим и на всички вас, които напълнихте залата и сърцата ни! Благодарим и на генералния спонсор на концерта Техномарект-Ботевград, без чиято помощ този концерт нямаше да бъде на това високо ниво! Благодарим и на всички спонсори, които се развиват заедно с нас през изминалата година! Всички ние заедно ще подадем ръка на нашите деца – таланти, за да им помажем, че борбата за успех си заслужава! „, заяви един от продуцентите във Фейсбук – Петър Цанов.

Средствата, събрани от блсаготворителния концерт помповод първия рожден ден на медията, са на стойност 2 545 лв.Те ще бъдат внесени като дарение в нашата Фондация “Малък град – Мощен глас” и използвани като награден фонд в първата “Седмица на талантите”, в която ще бъдат организирани конкурси в различни сфери.

„Щастливи сме, че благодарение на вашия интерес към нас можем да използваме успеха си, за да помагаме на други, които заслужават да постигнат своя собствен такъв!“, заявяват от „Гласът на Ботевград“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *