Младоженците Вики и Тони дариха 250 лв на Родилно отделение-Ботевград

Младоженците от Ботевград Виктория и Тони Каменови се ожениха на 14 август. Те са от онези млади хора с добри сърца, които решават да направят благотворителност. Вместо да им подаряват цветя, гостите на сватбеното им тържество в ресторант „Роял“, оставиха символична сума за дарение . Младоженците събраха 250 лева, които предоставиха на Родилно отделение в Ботевград. С дарената от тях сума са закупени нощници за родилките, нови чаршафи и завивки за детска стая и хасе за чаршафчета.

Виктория и Тони се надяват и други млади хора като тях да се включват и правят благотворителни инициативи, в помощ на нуждаещи се хора.

Тони е отговорник на слайс машини във фирма “ ФЕРМ 75″ ООД, а Вики е касиер в „Кауфланд“. На въпрос каква е мечтата им, като младо семейство, Тони отговаря:“Да постигнем нещата, които сме започнали и да отгледаме здрави и слънчеви деца. Защото живот без мечти, е като автомобил без гуми,а светът се крепи именно на мечтите“, споделя младоженецът. Според него благотворителността е отлична основа за постройка на каквото и да било.

Botevgrad.NEWS поздарвява младото семейство и им пожелава здраве, щастлив съвместен живот и попътен вятър към добрите дела!

2 thoughts on “Младоженците Вики и Тони дариха 250 лв на Родилно отделение-Ботевград

  1. Браво и най-добри пожелания за тези хубави, млади хора! Да са живи, здрави и успешни, да имат такива деца. Но дали не са избързали с дарението? В сайта на „Балканец.бг“ под новината за банковата сметка за дарения към болницата има коментар под номер 8, че не само потребителски такси, а викат в кабинета за плащане на ръка по 350 лева за нормално раждане и по 500 за секцио, без касов бон. Дали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *