Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в ОГ София Запад: Козаро гостува в Драговищица, Правец приема Петърч

Този уикенд ще се изиграе 6 кръг на Областна група София Запад. Всичките мачове от него са в неделя. Ранният мач от 11:00 часа противопоставя домакините от Спортист Драговищица и Козаро Ботевград. Разликата в класирането между тях е само 2 точки в полза на Козаро. Двата отбора са се срещали до сега три пъти, като и в трите победители са били „козлите”.

В 16:00ч. в Правец едноименният тим ще има задача да заличи срама от разгрома в Годеч през изминалия кръг. Сините ще приемат отбора на ФК Петърч, който в миналия кръг записа първата си победа и взе първи точки. Все пак разликата в класите е очевидна и надали домакините ще срещнат голяма съпротива от петърччани.

В Своге вторият отбор на Спортист, съставен изцяло от млади момчета под 20 години, ще приеме един от лидерите Драгоман. Младите момчета от школата на „шоколадите” все още нямат спечелена точка, но се хвърлят смело във всеки мач. Ударната селекция на ФК Драгоман пък набира скорост с всеки изминат мач и се сработва все повече.

Другият лидер Ком Годеч ще има не леко гостуване в Лакатник на Зенит Церово. Разликата между двата отбора е 3 точки и при домакинска победа Зенит ще застане пред Ком в класирането. Победа на годечани ще затвърди челната им позиция и амбициите за първото място.

В друг интересен мач ФК Скравена ще посрещне стойностният отбор на Сините орли Своге. В последния кръг домакините записаха хубава победа над Спортист Драговищица и ще влязат в мача със самочувствие. Сините орли пък са единственият тим в групата без загуба до момента.

Неделя 17 октомври

11:00ч.:

Спортист Драговищица – Козаро Ботевград

16:00ч.:

Правец – Петърч

Спортист 2 Своге – Драгоман

Зенит Церово – Ком Годеч

Скравена – Сините орли Своге

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *