Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в Югозападна Трета лига: Балкан приема Пирин II Благоевград

Тази събота – 16 октомври от 16:00 часа ще се изиграят всички мачове от 13 кръг на Югозападна Трета лига.

След като в предния кръг Балкан прекъсна победната си серия, записвайки равен в дербито с Беласица, сега ще има чудесна възможност отново да започне да трупа победи. Ботевградчани са лидери и ще имат не особено трудна задача, приемайки втория отбор на Пирин Благоевград, който заема предпоследната позиция. Последните 5 мача на Балкан са 4 победи и 1 равен. На другия полюс са нещата с Пирин II, които са записали 1 равен и 4 загуби.

Чавдар Етрополе пък ще има не леко гостуване на Септември II в София. Двата тима са почти съседи в класирането. Етрополци са 7-ми с 21 точки, а столичани са 9-ти със 17. В последните си 5 срещи от първенството Септември II редува победи и загуби. В последните два кръга отборът е в серия от две победи. Чавдар пък има едва една победа в последните си 5 мача и тя бе преди месец. От тогава отборът записа последователно две загуби и две победи.

Най- интересният мач от кръга безспорно е Витоша Бистрица – Беласица Петрич, в който 2-рия посреща 5-тия, а разликата по между им е само 2 точки. Домакините са фаворит поради факта, че нямат загуба в последните си 5 мача, в които са записали 3 победи и 2 загуби. Формата на петричани пък е доста неубедителна. Те имат 2 победи, 2 загуби и 1 равен.

Останалите срещи са:

Кюстендил – Оборище Панагюрище            

Ботев Ихтиман – Сливнишки герой 

Рилски спортист  – Костинброд

Банско – Надежда Доброславци

Пирин Гоце Делчев – Хебър II Пазарджик

Вихрен Сандански – Левски Чепинци

Пирин Разлог – Гранит Владая

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *