Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Козаро отстъпи на Зенит Церово

Здрав и интересен мач направиха Козаро Ботевград и Зенит Церово. Срещата от 9 кръг на Областна група София запад завърши с победа 4:2 в полза на гостите от дефилето.

Резултата откри Зенит още в 10-тата минута, след фрапираща грешка на вратаря на Козаро. Методи Цветанов стреля от далече, а вратаря не се намеси адекватно,  след като отби топката с една ръка и тя влезе във вратата му. В 28-та минута Марин Методиев бе изведен чудесно зад защитата и с техничен прехвърлящ удар изравни за 1:1.  В 42-та минута Зенит изпълни пряк свободен удар, топката се удари в напречната греда, последва разбъркване при което след опит за центриране играч на Козаро си  отбеляза автогол.  Въпреки трите гола през първата част чистите голови положения бяха малко и играта се водеше предимно в центъра.

Козаро стигна до ново изравняване в 56-тата минута. Точен за 2:2 бе Мирослав Янчев. В 82-та минута Зенит поведе за трети път. Автор на гола бе Марин Богданов, който засече подаване от дясно. В даденото продължение на срещата гостите получиха право да изпълнят дузпа, която бе реализирана от  Цветелин Дончев.

Равносметката за Козаро след преполовяването на редовния сезон е 2 победи, 4 равни и 3 загуби. Отборът е на 7-мо място. Зенит заема 5-то място с актив от 12 точки.

Следващата седмица кръг няма да има заради провеждането на изборите. При евентуален балотаж, кръг няма да има и по следващата седмица. За сега по програма на Козаро предстои домакинство на 28 ноември от 14:00 часа на Скравена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *