Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

6 златни, 3 сребърни, 5 бронзови мадала и 2-ро място в отборното класиране за СК „Сунг-Ри Ботевград“ на турнира Пловдив Оупън

6 златни, 3 сребърни, 5 бронза и 2-ро място в отборното класиране на турнира Пловдив Оупън. Златни медалисти са Красимир Гетов– 29кг, Георги Йорданов– 33кг, Мартин Маринов– 36кг, Александра Василева -31кг, Марина Боновска– 33кг и Марина Михайлска– 36кг, като на финала след оспорвана битка се наложи над другата наша състезателка Теодора Методиева, което говори, че и двете са шампионки, защото са си свършили работата по най-добрия начин.

Сребърни медалисти са Ния Стойнова– 40кг, Венци Цанов– 33кг при кадети и Теодора Методиева– 36кг при децата.

С бронз са Атанас Владимиров при деца в клас Б (без удари в главата)  -33кг, Валери Балев– 25кг, Георги Стаменов– 41кг. Кадети Б клас, Цветослав Джезов– 37кг при кадети и Василена Джезова– 59кг при младежите.


На Европейското първенство в Босна и Херцеговина Стефан Стаменов записа една победа в новата за него категория- 68кг срещу израелец, след което загуби от представител на Словения, който стана и шампион в категорията. Геройство за Стефан е това, че той през целия период на подготовка тренира и участва на състезания с тежки контузии, една от които на коляното, изискваща оперативна намеса. Това намали в пъти резултатите на Стефан. За Митко Стойнов не беше ден и въпреки, че беше с ранк номер едно сред записаните състезатели и почива първи мач, една точка не му достигна да преодолее руснака в категорията във втория. В последствие шампион в категорията- 73кг стана турчин, с който Митко направи равен финален мач на Мултиевропейското п-во тази година.

1 коментар на “6 златни, 3 сребърни, 5 бронзови мадала и 2-ро място в отборното класиране за СК „Сунг-Ри Ботевград“ на турнира Пловдив Оупън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *