Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФАНТАСТИКО отваря врати утре в Ботевград (ВИДЕО)

Утре, 22 декември 2021г. търговска верига ФАНТАСТИКО ще открие официално своя 45-и супермаркет в Ботевград. В момента тече засилена подготовка по подреждане на витрините и щандовете. Изграждането на търговския обект продължи 6 месеца, а инвестицията е за над 14 млн. лв.

Преди официалното откриване на суперверигата в Ботевград първи да разгледат търговския обект бяха местните медии. Поканата бе лично от изпълнителния директор на ФАНТАСТИКО ГРУП, г-н Светослав Гаврилов. Той и Диана Димова (ПР на компанията) разведоха представителите на медиите и кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов, който бе придружаван от Главния архитект Георги Джотолов. Г-н Гаврилов презентира всеки един щанд, като общият борй на артикулите в клона в Ботевград са 30 хиляди и непрекъснато се търсят нови продукти.

Управителят на Фантастико – клон Ботевград е Таня Любенова, от Монтана. Тя е дългогодишен служител търговската верига – 12 години е заемала различни позиции. Последно е била управител на един от най-големите супермаркети на веригата в София. Започнала е професионалния си път във фирмата като продавач, след това работи като мърчандайзер и зам.управител.

Защо ФАНТАСТИКО избра Ботевград, а не някой друг голям град, да открие поредния си супермаркет? На този въпрос Светослав Гаврилов отговори, че политката на Фантастико е да се развива по периферията на София. До момента веригата има открити магазини в Перник, Елин Пелин, Банкя.

В новия клон на веригата в Ботевград работят около сто човека – голяма част от тях са от Ботевград и общината. Тук обаче търговският обект ще осигури препитание на служители още от Враца, Тетевен и др. Магазинът предлага 90 паркоместа и детска площадка, маси на открито.

Акценти в търговския обект са щандът със здравословни и био храни, кулинарният щанд, който предлага приготвени на място ястия, салати, печени меса и суши, което ще се прави от професионален готвач. „Това е световна тенденция – хората да се хранят здравословно. В България все повече навлиза през последните 10 години във връзка с повишаване на жизнения стандарт“, подчерта изпълнителният директор. Тук можете да намерите прясно замесен и изпечен хляб на фирма „Квас-квас“. Още от вратата ще ви посрещне богатият на плодове и зеленчуци щанд, който ще предлага изцедени фрешове за незабавна коинсумация, а плодовете ще се оросяват с вода от специално изградена система. Следват секторите с разнообразни детски храни, охладени меса и риба под лед. Специално внимание е обърнато на козметиката, която е разположена в самостоятелна зона. Всяка една зона е със специална брандировка и осветление. „Концепцията на Фантастико е да предлага на клиентите максимален избор във всичките ценови сегменти и марки. Искаме да покажем най-доброто, което се предлага на пазара“, заяви изпълнителният директор. Основно търговският обект работи с български производители. Основният доставчик на свинското и телешко месо е месокомбинат „Братя Радеви“. Супермаркетът разполага със специален шанд за сирена

Вляво на касите на супермаркета се намира кафене, което ще предлага бърза храна – бургери и сандвичи, както и сладкарски изделия.

В сградата на Фантастико в клона на Ботевград са разположени сектори на „Спиди“, „Изи Пей“, Тото пункт, Аптека и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *