Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

(Видео)Временна комисия ще изготви проект на Наредба относно критериите за подпомагане на спортните клубове и разпределение на средствата за спорт в Община Ботевград

Създадена е Временна комисия, която ще изготви проект на Наредба за условията, реда, критериите за подпомагане на спортните клубове, за оценка на спортните резултати и разпределение на средствата за спорт в Община Ботевград.

Вносител на предложението е председателят на Общински съвет- Ботевград, д-р Илин Черняшки. Комисията е 11-членна. Съставена е от 8 общински съветници и 3-ма представители на общинската администрация. В нея влизат съветниците адв. Георги Донков, Цветан Цолов, Дамян Маринов, Иван Николов, Йонко Ненчев, Николина Цолова, Ангел Ангелов и Петър Петров. Предложените Любчо Василев, д-р Георги Канзов и д-р Мариана Горгачева направих самоотвод.

Временната комисия бе създадена с подкрепата на 20 съветници, които гласуваха със „за“, двама се въздържаха и един бе против.

Разглеждането на Докладната записка бе съпътствана с разгорещени дебати, в които основни говорители бяха кметът Иван Гавалюгов, адв. Георги Донков, Кирил Руневски, Тихомир Найденов, Сашко Везенков, Цветан Миньовски и др. Вижте дебатите по време на заседанието:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *