Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Езиков център „Марконис“ връчи сертификати на най-малките си ученици

Най-малките обучавани в Езиков център „Марконис“ получиха днес своите сертификати за успешно завършената учебна година. Церемонията по връчването на сертификатите се проведе на открито в двора на библиотеката на езиковия център.

Преди да получат своите сертификати, децата показаха на родителите си малка част от наученото през учебната година под формата на скеч.

„За мен е особена радост, че имаме възможността да се виждаме в такъв контекст, защото не всичко е само учене, не всичко е само писане, не всичко е само четене, трябва да има и игра, творчество и интересни моменти в обучението“, каза д-р Николай Николов, управител на езиков център „Марконис“.

„Тази учебна година за мен беше едно приключение, изпълнено с много смях, с много забавления, много игри, много познание и с жизнената енергия на тези чаровни и умни дечица, за което трябва да благодаря на техните близки, които ни гласуваха доверие.„, каза г-жа Радка Иванович, която обучава децата през последната година.

Децата засадиха и две рози в двора на езиковия център, които да останат за спомен от успешната работа през учебната година.