Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Запалиха светлините на коледната елха в Ботевград

Тази вечер, на 2 декември, бяха запалени светлините на коледната елха в центъра на Ботевград.

Начало на празничната програма дадаха децата от Детски хор „Бонка Големанова“, които изпяха поредица от коледни песни.

Децата от Ботевград станаха свидетели на магическо шоу с фокуси и атрактивни номера от веселите джуджета. След това кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов се обърна към всички присъстващи на тържеството с думите: „Този месец, обикновено, настъпва зимата и дългоочквания хубав снежец завалява. Аз лично си пожелавам до Коледа прилично, леко, топло и приятно време, но пък на Коледа и на Нова година, един хубав сняг да завали, да покрие целия град, цялата община, за да можем всички, най-вече децата, да се порадваме на красотата на снежен Ботевград и да се забавляваме с хубав и пухкав сняг.

На всички деца пожелавам, най-вече да са здрави, много весели, много щастливи, много усмихнати! Послушни, разбира се, и вкъщи, и в училище. Много да бъдат зарадвани от подаръците, които Дядо Коледа ще им донесе! Много весело настроение, много хубав, коледен и новогодишен сняг и весело посрещане на Коледа и Нова година!

По традиция, децата от Ботевград посрещнаха и Дядо Коледа, който заедно с тях, запалиха светлините и под фонтани от звездни фойерверки елхата облече своята празнична премяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *