Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

С връчване на плакети завърши последното заседание на Общински съвет – Ботевград (ВИДЕО)

Днес, 21 септември, се състоя последната редовна сесия на Общински съвет – Ботевград (мандат 2019 – 2023 г.). По случай това след приключване на заседанието всички общински съветници и общинско ръководство, както и председателят на ОБС получиха плакети като спомен 4-годишната работа. Те бяха връчени от Председателя на Общински съвет-Ботевград, д-р Илин Черняшки. Той пък бе удостоен с плакет, връчен му от Николина Цолова, зам.председател на ОбС-Ботевград.

Съвсем накратко искам да благодаря на всички вас за отговорното отношение, за това, че не провалихме нито едно заседание на Общинския съвет. Не съм си правил статистика и не съм правил проучване в дейността на миналите общински съвети, но си мисля, че в това отношение, може би, това е прецедент. Благодаря на всички членове на постоянните комисии, които работеха сериозно и искам да кажа, че категорично не съм съгласен с някой, въпреки че не обръщам внимание на анонимни писания или изказвания, категорично не съм съгласен, че този Общински съвет не е работил, напротив. Сигурен съм, че сме допринесли, донякъде, винаги може и по-добре, за това да работим в интерес на гражданите на община Ботевград и за тяхното благоденствие. Това, което не сме успели да направим, пожелавам на следващия и на следващите общински съвети да направят. Благодаря на ръководството на Община Ботевград и на Общинска администрация – Ботевград за съвместната работа. Искам да пожелая на всички да бъдете здрави, да имате много хубави моменти с вашите в близки хора и да ви позволите, първо на ръководството на Община Ботевград, после, съответно, и на Вас по нещо за спомен от работата на Общинския съвет.„, каза в своето слово председателят на Общински съвет – Ботевград/мандат 2019-2023/ д-р Илин Черняшки.

Плакети получиха също и бивши общински съветници, започнали мандата.

След края на церемонията зам.председателят на Общински съвет, Николина Цолова, отправи благодарност за съвместната работа с общинското ръководство, с председателя на Общински съвет и с общинските съветници, и изрази надежда следващият Общински съвет да работи ползотворно.

„През изминалия мандат  групата на Коалиция „БСП за България“ участва в работата на Общински съвет-Ботевград, ръководейки се от принципите на добрия тон и вземане на конструктивни решения, в интерес на гражданите.“, добави още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *